UPDATE 10.3.2017: Adviespol is de winnaar in de categorie dienstverlening De Sterkste Schakel 2017!
Gefeliciteerd!

 

 

 

 

Adviespol doet mee aan de verkiezing van de Sterkste Schakel 2017 in de regio Rijnstreek. De Grand Finale op vrijdag 10 maart in Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk.

Adviespol.nl

“Ik haal mijn voldoening uit wat ik voor mensen mag betekenen. Daarom richt ik mij niet op mijn carriere en denk ik ook niet in termen van adviesproducten ”– Ewa Szalwinska

De Publieksprijs

Het bedrijf van de Poolse Ewa Szalwinska is goed op weg om de Publieksprijs te winnen.

Adviespol stond 8 maart op nr 1 en vandaag op nr 2, de concurrentie ziet op de hielen. Ze heeft uw stem echt nodig!

We zijn trots op Ewa Szalwinska. STEM op Adviespol! En ondersteun hiermee de Poolse onderneemster!

U kunt tot vrijdag 10 maart 16 uur stemmen. hier: http://sterkste-schakel.nl/publieksprijs

Adviespol behoort tot één van de 70 genomineerde ondernemingen in de categorie dienstverlening die meedoen aan De Sterkste Schakel Trofee – dé Rijnlandse ondernemingsprijs. Eenmaal per jaar wordt deze prestigieuze prijs uitgereikt aan de meest klantgerichte onderneming van de regio Rijnland.

Ewa Szalwinska heeft zes jaar geleden Adviespol opgebouwd. Het bedrijf heeft inmiddels duizenden klanten met een Midden-Europese achtergrond en levert financieel en juridisch advies en geeft cursussen de Nederlandse taal. Naast de taaltraining verzorgt AdviesPol ook tolk-vertaaldiensten, hiervoor zet zij zzp-ers in. De onderneemster adviseert ook gemeente en andere instanties over huisvesting en gezondheidszorg van Poolse immigranten.

bron: sterkste-schakel.nl

“Ieder stapje dat ik met het bedrijf heb gemaakt komt voort uit de vraag van mijn klanten. Zodoende kan ik nu een heel breed pakket aan diensten leveren”- vertelt Szalwinska aan de website van De Sterkste Schakel.

Maar de onderneemster is ook maatschappelijk betrokken, heeft de Stichting Nostri Mundi opgericht om Polen te helpen integreren.

 

Gepubliceerd op Polonia.NL 09.03.2017 © Polonia.nl
Uitgever: STEP – Stichting van Poolse Experts in Nederland, lees meer over ons

Bezoek ons op social media en geef je mening:

Facebookblijft op de hoogte en laat je commentaar achter
Twitter – volgt ons op Twitter

uw reacties kunt u sturen naar de redactie E: info@polonia.nl