Voor het televisieprogramma Debat op 2 zijn wij op zoek naar betrokken publiek in onze komende uitzending. Debat op 2 is een live debatprogramma van NCRV en KRO en is elke zaterdag te zien om 21.10 uur op Nederland 2. Het wordt live uitgezonden vanuit Geldmuseum in Utrecht.

Op zaterdag 18 februari wordt de discussie aangegaan omtrent het meldpunt MOE-landers (Midden en Oost-Europeanen) dat door de PVV geopend is; een website die klachten registreert van Nederlanders over onder andere Polen, Bulgaren en Roemenen die voor problemen zoals overlast en vervuiling zorgen. Inmiddels hebben volgens de PVV ruim 41.000 mensen een melding achtergelaten. Hebben de MOE-landers problemen met integreren in Nederland? Of raken wij als Nederlanders te snel verkrampt als het gaat om andere culturen die een plaats moeten krijgen in ‘onze’ samenleving?

Wil je meedoen? Neem contact op!

Cheryll Verhoef
Debat op 2
E: publiek@debatop2.nl
T: (035) 6719547

Gepubliceerd op Polonia.NL 15.02.2012
– Uitgever: STEP – Stichting van Poolse Experts in Nederland , lees meer over ons

Bezoek ons op social media en geef je mening:

Facebook

    • blijft op de hoogte en laat je commentaar achter

Twitter

    • volgt ons op Twitter

Leuk?

    Klik op het Facebook-logo in de rechter hoek van de website