‘Poolse mensen hebben geen weerwoord. Want ze kunnen geen Nederlands of ze zijn aan het werk,’ stelde de rapper met Poolse roots, bij de burgerlijke stand bekend onder de naam Dominik Groot. ‘Daarom ben ik zelf een ludieke tegenactie begonnen: een meldpunt waar je alle waardevolle en gezellige momenten kunt delen die je met Poolse mensen hebt gehad.’

Alweer zo’n negatief verhaal over Polen,’ dacht rapper Mr. Polska toen hij woensdag hoorde van het PVV-meldpunt voor overlast door Polen en andere Oost-Europeanen. ‘Ik word daar een beetje moe van, niet alle Polen halen rottigheid uit,’ vertelde hij donderdag in  radioprogramma 'Dit is de Dag’.

Gepubliceerd op Polonia.NL 10.02.2012
– Uitgever: STEP – Stichting van Poolse Experts in Nederland , lees meer over ons

Bezoek ons op social media en geef je mening:

Facebook

    • blijft op de hoogte en laat je commentaar achter

Twitter

    • volgt ons op Twitter

Leuk?

    Klik op het Facebook-logo in de rechter hoek van de website