Radio 1 : Buitenlandse correspondenten: ‘Navelstaarderij in Nederland’ – 07.03.2012

In speciale Nieuwspoort panel in het kader van 50 jaar Nieuwspoort schuiven buitenlandse correspondenten: Helmut Hetzel (Duitse krant 'Die Welt’) en Malgorzata Bos-Karczewska (was correspondente voor het Poolse dagblad 'Rzeczpospolita’) en is huidig hoofdredactrice van Polonia.nl website voor de Poolse gemeenschap in Nederland.

Ze praten over het Nederlandse imago. De stelling is: ‘Nederland kijkt alleen nog naar binnen; isolement is troef’. Nederland is grover geworden tegen buitenlanders, is dit een issue voor de berichtgeving? Hoe komt Nederland over in andere landen en wat voor invloed heeft het PVV-meldpunt in de Poolse gemeenschap?

 

Gepubliceerd op Polonia.NL 07.03.2012
– Uitgever: STEP – Stichting van Poolse Experts in Nederland , lees meer over ons

Bezoek ons op social media en geef je mening:

Facebookblijft op de hoogte en laat je commentaar achter
Twittervolgt ons op Twitter
Leuk? Klik op het Facebook-logo in de rechter hoek van de website