Iets meer dan 3000 mensen hebben een klacht ingediend over het zogenoemde Polenmeldpunt van de PVV van Geert Wilders.

De klachten zijn afkomstig niet alleen van mensen uit Midden- en Oost-Europa, maar ook van Nederlanders zelf, die het meldpunt ook kwetsend en discriminerend vinden. De meldingen kwamen binnen via de Poolse vakbond en via Anti Discriminatie Bureaus in Nederland.

De teller stond dinsdag nog op ruim 2000 klachten. Volgens de organisatie is er waarschijnlijk geen sprake van een strafbare actie van Wilders. Daarom vond de landelijke brancheorganisatie van Anti Discriminatie Bureaus aangifte niet zinvol.

 

Gepubliceerd op Polonia.NL 20.02.2012
– Uitgever: STEP – Stichting van Poolse Experts in Nederland , lees meer over ons

Bezoek ons op social media en geef je mening:

Facebookblijft op de hoogte en laat je commentaar achter
Twittervolgt ons op Twitter
Leuk? Klik op het Facebook-logo in de rechter hoek van de website