Rapper Mr. Polska komt vandaag met een reactie in de vorm van meldpuntwaardevollegezelligheid.nl .“Een plek waar ik alle waardevolle, gezellige ervaringen van Nederlanders met Oostblokkers wil verzamelen”.

Mr. Polska over de actie van de PVV: “Ik ben dat constante gehuil over mensen uit het Oostblok zo zat. De PVV knalt een vergrootglas op iets kleins waardoor mensen gaan meeschreeuwen. Als je op een verjaardag een kamer vol mensen ergens over hoort zeuren, ga je vanzelf meezeuren. Zo werkt het nu eenmaal, maar dat zegt niets over het werkelijke probleem.”

Polska zegt nog het meest moeite te hebben met het gebrek aan tegenwicht in de discussie. “PVV kan hard roepen, het is nu het onderwerp van de dag. Maar er moet ook een ander geluid zijn. Zelf probeer ik met mijn muziek en humor het Oostblok dichterbij Nederland te brengen, nu bijvoorbeeld met deze site. Ik wil laten zien dat zeuren op Oostblokkers niet het enige geluid in Nederland is.” Op de website kan iedereen zijn waardevolle, gezellige moment met Polen en andere mensen uit Midden- en Oost-Europa delen. De url van de site komt van de naam van het aankomende album van Polska, Waardevolle Gezelligheid. Polska: “Ik hoop op veel mooie verhalen, die ik weer kan bundelen. Ik ben nog aan het bekijken hoe ik dit dan openbaar ga maken en roep heel Nederland hun positieve, waardevolle en gezellige verhalen toe te sturen.”

Naast de reactie op de PVV is Mr. Polska hard bezig met de release van zijn debuutalbum. De opnames zijn net afgerond en de master is binnen. “Op 1 maart verschijnt de eerste single 1 Miljoen Vrienden. Twee weken erna volgt de video.” Op 2 maart verschijnt het album Waardevolle Gezelligheid.

Bron: 3voor12
Meldpuntwaardevollegezelligheid.nl
Daar staat:

Sinds 1 mei 2007 stelt Nederland de grenzen open voor werknemers uit het Oostblok. Vanaf dat moment is de Nederlandse cultuur verrijkt met hardwerkende jongelui die zich te pletter werken en hun stinkende best doen om er wat moois van te maken. Mr.Polska vindt dat de komst van Midden en Oost-Europeanen vooral heel waardevol is, maar ook erg gezellig. Iets waar veel te weinig aandacht voor is, terwijl er voldoende positieve, waardevolle en gezellige verhalen te vertellen zijn!

Met de site www.meldpuntwaardevollegezelligheid.nl wil rapper en Pool van het Jaar 2011 Mr. Polska deze verhalen van Nederlanders verzamelen en bundelen met het doel Polen en het Oostblok iets dichterbij Nederland te brengen.

Dus: Heb je een keer een wilde stapavond gehad met wat Polen? Heb jij hardwerkende Oostblokkers in dienst waar je heel erg blij mee bent? Heb jij MOE-landers naast je wonen waar je het enorm gezellig mee hebt? Meld het aan Mr. Polska via dit meldpunt.

De 5 meest bijzondere verhalen ontvangen een gesigneerd album „Waardevolle Gezelligheid” van Mr. Polska, die op 2 maart 2012 uit zal komen op het Nouveau Riche Music label.

    • Gepubliceerd op

Polonia.NL

    • 08.02.2012

 

    • – Uitgever: STEP – Stichting van Poolse Experts in Nederland , lees meer

over ons

Bezoek ons op social media en geef je mening:

Facebookblijft op de hoogte en laat je commentaar achter
Twittervolgt ons op Twitter
Leuk? Klik op het Facebook-logo in de rechter hoek van de website