Beste lezer,

Wij zijn drie studenten aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Vanuit de Marketing Associatie Amsterdam zijn wij bezig met het International Research Project. Dit jaar zullen we voor ons onderzoek naar Rusland, Oekraïne en Polen afreizen.

Onze opdracht bestaat onder andere uit het vertalen van een Nederlandse internetsite in het Russisch, Oekraïns en het Pools. Momenteel hebben we mensen bereid gevonden om ons te helpen met de vertalingen naar het Russisch en het Oekraïns, maar helaas hebben we tot op heden nog geen Poolse vertaler kunnen vinden.

Bij deze willen wij informeren of er een Poolse native-speaker bereid is om ons te helpen met het vertalen van de site. Dit kan zowel vanuit het Russisch, Oekraïns of vanuit het Nederlands. In het totaal zijn het ongeveer 4500 woorden die inhoudelijk eenvoudig zijn, denk hierbij aan vragen als 'wat is uw favourite winkel’?

Natuurlijk bieden we hiervoor een klein vergoeding. In principe voor een native speaker een leuke en makkelijke manier om geld te verdienen én je helpt ons enorm!!

meer over ons project: www.irp-maa.nl

Mocht je interesse hebben dan hoor ik graag van je!
Per mail: e.vandekreeke@irp-maal.nl
of per telefoon: 06-17477724

Bij voorbaat dank voor je reactie!
Met vriendelijke groeten,
Eline van de Kreeke

Opublikowane w portalu Polonia.NL 13.05.2009