Op 8 mei 2007 wordt voor de derde keer de Dutch Polish Trade Award
(DPTA) uitgereikt. Deze prijs is een initiatief van het Nederlands-Pools Centrum voor Handelsbevordering (NPCH) in Den Haag en de Nederlands Poolse Kamer van Koophandel in Warschau. Zij willen hiermee de activiteiten van Nederlandse bedrijven die zich hebben onderscheiden in Polen onder de aandacht brengen. Een deskundige jury
selecteert een Nederlandse onderneming die op een vindingrijke en succesvolle wijze zakelijke activiteiten in Polen ontwikkelt. Dit kan zijn op het gebied van import, export, of investeringen. De winnaar ontvangt een bedrag van 5000 Euro en publicitaire aandacht. Eerdere winnaars zijn Raben Transport en Goossens Flevoplant.

De DPTA wordt jaarlijks uitgereikt. Dit jaar is Eureko de hoofdsponsor, gastheer en medeorganisator van de dit belangrijke evenement. De prijs zal worden uitgereikt door de Poolse Ambassadeur tijdens een speciale bijeenkomst op 8 mei in het auditorium van Eureko /Achmea in Apeldoorn. Keynote speaker is de heer. J.F.M.L. van Boxmeer,
voorzitter van de Raad van Bestuur van Heineken. Tevens maakt een discussie met enkele MKB-ondernemers onderdeel uit van het programma.

Als u geïnteresseerd bent in het bijwonen van het evenement op 8 mei, kunt u uw interesse kenbaar maken door op de website www.handelsbevordering.nl te bezoeken. Aanmelding vóór 27 april 2007 (deelname is gratis).

Meer op de site van http://www.handelsbevordering.nl in rubriek “Speciale activiteiten”